Parte Encuentro III – Expanded networks/ 25 N

Streaming –> https://fb.me/e/2rvWmN0Sr

I tredje delen av Parte Encuentro, sista mötet innan vår resa till Sverige, presenterar Hysterix sina compañeras, kamrater som kämpar och skapar möjligheter att konfrontera den patriarkala, neoliberala och rasistiska kontext vi lever i genom olika praktiker; musik, konst, aktivism och akademiskt arbete. Det kommer att vara ett möte med musik, uppläsningar och videor där vi kommer att diskutera urfolksfeminism, antikolonial, antirasistisk och svart feminism, och de olika former av våld som kvinnor och transpersoner utsätts för. 
Allt i samband med den 25 november, internationella dagen mot våld mot kvinnor. 
Vi vill leva och vara fria!

 

diner: Hatrapadah, Blue Mpc, Daniela Ortíz, Princess Jimenez Beltre, Sarai Alvarez Riveros, Claudia Arteaga, Marco, Jessenia Cutipa, Olga Rodriguez Ulloa, Angélica Chávez, Cecilia Rejtman, Rossana Mercado-Rojas (Hysterix)
 

Audio: Rosas para Margarita – Blue MPC

Parte encuentro är en försmak av ” Förkroppsligat kaos – Tio år med Hysterix”, en konstnärlig intervention på Konsthall C i Stockholm (15 december 2022 – 14 januari 2023).
Interventionen består av samtal och delade omsorgspraktiker, där berättelser och aktivt lyssnande kommer att vara de främsta metoderna för kunskapsproduktion. 
I dessa kollaborativa aktioner blandas skapande och vardagliga rutiner för att bli något nytt. 


Organiseras av: 
La Dekoloniala! och Hysterix med stöd av Nordiska kulturfonden, Konstnärsnämnden, och Konsthall C, inom ramen för Globus Opstart program. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *